OFFICIAL CVT-TEACHER!

Na 3 jaar studeren aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen, mocht Nick op 10 juni 2017 zijn diploma als officiële CVT-leerkracht in ontvangst nemen.

"Ongeveer 13 jaar geleden hoorde ik voor het eerst van Complete Vocal Technique. Ik kocht het boek, maar dat verdween in de kast en kwam pas 5 jaar geleden terug naar boven toen ik de kans kreeg om
4 maanden in Kopenhagen te gaan wonen en de Complete Vocal Academy te volgen. De laatste 3 jaar zijn voorbij gevlogen en nu sta ik hier met mijn diploma."

Momenteel zijn er ongeveer 390 officiële CVT-leerkrachten in de wereld, verspreid over ongeveer 25 landen als Denemarken, Egypte, Estland, Duitsland, Engeland, Spanje, Slovakije,... en natuurlijk België.

"Er zijn nu 8 vrouwelijke en 2 mannelijke CVT-leerkrachten in België. Dat zijn er nog niet zoveel, maar er zijn er zeker nog meer op komst.

De meeste CVT-leerkrachten geven les in en rond Antwerpen: Shirley Seber, Inge Minten, Yasodhara Romero Fernandes, Kees Meerman en Ariadne Van den Brande. Verder zijn er nog Elodie Carels (Kampenhout), Niki Dierickx (Linter), Sarah Algoet (Gent) en Ils Boonen (Geel). We beschouwen elkaar echt als collega's en sturen regelmatig leerlingen naar elkaar door."

Muzarthe heeft het geluk om heel wat zangcoaches in het team te hebben die een passie voor zingen en muziek hebben. Nick is de enige van de zangcoaches die zichzelf officieel CVT-leerkracht mag noemen, maar elk van onze zangcoaches heeft een hoop podiumervaring en/of kreeg zelf jaren zangles.

"Onze zangcoaches zijn stuk voor stuk enthousiastelingen die hun passie willen doorgeven. Een aantal van onze zangcoaches volgden een CVT-opleiding van 4 maanden, anderen kregen zelf les van CVT-leerkrachten, studeerden af aan het conservatorium of hebben ruime ervaring met EVT, klassieke zang, performance, songwriting,..."

Wil je graag een zangles boeken?  Kijk even bij onze inschrijvingen!

Wil je meer weten over Complete Vocal Technique? Surf dan even naar www.completevocalinstitute.com.

Wil je graag bij een andere officiële CVT-leerkracht terecht? We verwijzen je graag door naar een leerkracht in jouw buurt!

Nick Stroobants, CVT-teacher

© 2017 by Muzarthe vzw (Update 15-04-2020)

Antwerpen - info@muzarthe.be - 0546.970.429

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle